Sunday, 11 December 2011

PeNaT..

salam..

sudah sekian lamanya aku tidak berblog..kepada yg still sudi berkunjung ke entry aku ni...aku ucapkan terima kasih bebanyak sebabnya korang setia..hehe cewah macam setia kat 'gewe-gewe' gitu..hmm aku sekarang busy sket..kalau korang nk thu sem ni lah aku gelarkan sem assgnment, sbbnya sem ni buat assgnment je bnyk studynya kurenggg...hehe...alamak berapalah pointer aku ni nanti...huhu

baru-baru ni aku bnyk siapkan assgnment-assgnment aku ni berkaitan dgn mcm2..antaranya berkaitan dengan isu semasa, berkaitan dengan blog, and macam-macam lagi la jugak....sebab tu lah aku penat....sampai tak da masa sangat dengan orang tercayang hehe....tapi tak apalah dah masing-masing pun busy..kira fahamlaa...(ni yang buat aku tak sabar nak tunggu cuti sem ni) aku perlukn rehat!! ceh penegasan lah sangat..hehe

well k lah...aku nk g sambung kerja-kerja aku yang juga setia tunggu aku tu..macam korang-korang jugak.setia baca blog aku..hehe k lah..ada masa aku story lagi apa yang dh jadi kt aku k..bubye adiosss...

No comments: