Wednesday, 22 June 2011

Sayang Mak

Aku tgk famili aku dh mcm xkisah sgt kehidupan luar..kami happy ngn cara kami wlaupn sbnrnye masalah tu bertimbun kata org...yg paling aku happy ialah pasal mak aku...korg happy x klau mak korg sekepala ngn korg?? yela..klau bab cintan cintun dia selalu tnya korg perkembngn korg, n ape2 sajelah..kate org ape yg korg minat mak korg pn suke same?? ada x?? umm..ape yg aku happy sal mak aku...mak aku ni mcm ank2 dia gak...sporting abizz..tp berbatas lagi laa hehe..
mak aku ni unique sket laa..hehe

Kalau aku balik umah..of coz la ada lptop kn yela sbb belajar lagi..so adik2 aku yg laki lak masing2 ada e-book (ala2 notebook gtu) n masing2 "hantu" game..korg thu ape yg unik nye mak aku?? hehe mak aku pn main game taw..harini riuh satu umah dia duk main game Feeding Frenzy 2 deluxe...alah game makan2 ikan kecik2 tu...sebelum ni game benjeweled deluxe yg die main hehe...tp bnyk ag game yg mak aku main cume yg ketara aku tgk tu laa hehe..korg mesti pelik kn?? tp klau korg tol2 ada mak dlm linkungn 40-an gtu..try rr ajar mak main game..skali2 nak gak mak kite tu released tension...and aku tgk mak aku cam happy sesgt...yela..mgkn mak tu bnyk masalah..suh la diorng relex sesekali...sbb tu lah pn salah satu care nk eratkn hubngn korg ngn mak taw..yela tgk mak main..best taw..bile die menang..die akn ckp kt anak2 die.."yeaa mak menang"...kdg2 terharu aku tgk mak aku happy..walaupun mcm2 org buat kt die...u're the best mom...

selain itu, cewah mcm karangan lak aku ni kn?? ntahlah memg aku xpndai nk tulis pendek2..xthu cmne hehe....mak aku ni layan drama korea taw..dh abis smua cerita korea dlm laptop aku ni die tgk..smpai dh xda cerita aku nk bg tgk taw...adik aku nyer external pn dh abis die tgk..ishh...kdg2 tu aku pn x abis tgk lagi..mak aku lame dh abis hahaha...adoi parah2..

Dan yg terakhirnya...mak aku ni die layan novel gak taw...ramai gak kdg2 tu xpercaya mak aku layan novel...ada yg terkejut..tp tulah hakikatnye kami anak beranak..yerr mgkn kami bukan org senang mcm 'sedara' kami tapi kami happy ada famili kami....

SEBAB~~

MaK KaMi SanGaT CUTE!! hehe

No comments: