Wednesday, 29 June 2011

PeMbeTuLaN...

Hai semua..harini aku sepatutnya xpost dah..bile dh terjadi camni..aku rase baik aku explain balik tujuan aku buat blog ni..tp sebelum tu..aku nk ucapkan thanks kpd ZARINA..yg hadir dlm ruangan chat aku tuk sedarkn aku bhawa TAK SEMUA org akn faham tentang kita..yess..memg aku tahu niat ZARINA baik..terima kasih..

Sebelum lg ramai yg ckp aku ni post tentang CINTA shj..Terus terang aku ckp..n aku mohon sgt2..plizz sebelum ckp tu aku harap korg bace lah dulu post2 aku sebelum ni..aku thu..zarina nasihatkn aku mungkin di sebabkn oleh post aku yg "so sweet" tu..or mugkin sbb gmbr..atau ape2 shj la..wallahualam..tp xapelah elok jgk dia memperingati aku..yelaa kita ni manusia..mudah lupa..

Tujuan aku buat blog ni jujur aku ckp..aku nk luahkn perasaan perit dn sakit aku yg selama ni aku rase..bukan aku nk mengumpat kt sini...mustahil pulak aku nk menfitnah..sbb ape yg aku cerita semuanya pasal pengalaman yg menimpa aku...aku thu mgkn ada yg nasib lagi kurg baik dr aku..or mgkn ada yg baik je tanpa masalah...tp ingat..satu org name manusia pn aku xsebut kat sini...aku just nk korg thu ape yg aku rase..n klau boleh aku xnk pn korg rase smua ni sbb sakit sgt3...

Kepada khai lak..thanks sbb jd pelawat setia blog ni...wlaupun blog ni mgkn merapu bagi korg...maaflah jgk..aku ni bukan bg info fakta..ni blog aku..so aku just buat blog ni diari terbuka..semua org leh bace..xda aku nk halang sesape pn bca....ape2 pn..kpada yg sudi bace..thanks laa..dan kepada yg xsuke taw xberapa berkenang ngn blog ni...aku xpaksa pn korg lawat..sungguh..aku buat blog ni just nk luahkn hati aku yg lame dh luka berdarah...ape2 pn..thanks semua...k lah tu je..bubye...

No comments: